Namac beurs 2 Dec 2023 

Zeven november jongstleden waren jouw voorzitter en webmaster uitgenodigd op de clubavond van onze MCCF vrienden uit het Gentse (België). Zo een clubavond is een avond "van" en "voor" clubleden en er wordt telkens een lid bereid gevonden om iets te vertellen over zijn verzameling. Deze avond dus ook en het Thema was "De winnaars van de Afrikaanse Rally van Kenia".  

Dit lid bracht een passievolle uiteenzetting van deze Kenia Rallye waar de allereerste gewonnen werd door een Volkswagen Kever. De jaren erop brachten telkens een nieuwe winnaar op. Deze man zijn passie was om elke winnaars auto op schaal 1/43 te hebben (zie foto's). Hij moet er nog 3 hebben, een Taunus 17M RS 2-deurs en nog 2 anderen. Spijtig om te moeten mededelen dat Renault met een A110 het slechts tot een 2de plaats heeft gebracht. 

Na de presentatie volgde nog een ruilavondje waar ook ACMA North Europe een tafeltje heeft gevuld en we zelfs ons uit Brugge komend lid Gino nog hebben kunnen babbelen.  ACMA's NE vicevoorzitter Etienne was de barmhartige Samaritaan, hij zorgde voor een natje en een droogje. 

Geniet van de foto's van deze geweldige avond.

Frederic en Patrick

Beurs in NaMaC